2014-04-12 09:51:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Szeressen, ne háborúzzon!

Napi horoszkóp április 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ez a kedvenc hónapja, és most mégis nehezére esik a magára találás. Nem is csoda, hiszen egy teljesen új magamagát kell most megismernie. A Napjával együtt álló Uránusz és Merkúr segítik önt abban, hogy életét átértelmezze.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Jó fordulatra számíthat a munkahelyén, holott néhány hete még a legrosszabbtól tartott. A támogatóira azonban mindig, most is számíthat. Leginkább a női főnökök és beosztottak azok, akik a segítségére lehetnek, bármely nemhez is tartozzon ön.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A párkapcsolati problémák megint utolérik. Ha nem úgy, mint eddig, hát akkor valami egészen új formában. Lehet, hogy most épp az ellenkező oldalról kell szemlélnie a dolgokat, mint amitől ön eddig szenvedett. Rájön: ez sem könnyebb.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Rengeteg a munkája, és sem a főnöke sem ön nem engedik, hogy lazítson. Ezért fordulhat elő az a fájdalmas helyzet, hogy a mai napon is dolgoznia kell. A társa megértésére sem igen számíthat. A konfliktust csak valami ígérettel oldhatja fel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Azt kell tennie, amit a legjobban utál: letérni a megszokott, a kitaposott útról. Ma valahogy mégis könnyebben megy ez, mint máskor. Az erdőben sem téved el ma, ha így is tesz. Hagyjon otthon mindent: órát, telefont, gondot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Úgy érzi, hogy a társa folyton félreérti a szavait. Valóban, a kommunikáció ma nem megy, legalábbis a szavak szintjén nem. Ám érzelmi szinten teljesen egyek lehetnek. A Hold ma önnel van. Szeressen, ne háborúzzon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma végre lesz elég bátorsága és ereje ahhoz, hogy dűlőre juthasson egy igen bonyolult ügyben, és ki is mondja a döntését, a véleményét. Ez, bármily fájó is másoknak, elengedhetetlen a lelki fejlődéséhez. A felnőttségéhez.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Teljes energiájával az elkövetkező ünnepekre készülődik. Csak az esik a nehezére, hogy a családtagjait is bevonja ebbe. Ne nagyon erőlködjön, azzal csak ront a lelkesedésen. Ám, ha látják, hogy ön milyen örömmel készülődik, az hathat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Az ezotéria mindig is vonzotta, ráadásul a mai napon valami olyan megmagyarázhatatlan dolog történik önnel, ami teljes mértékben ámulatba ejti. Talán álmot, lát, ami megvalósul, vagy más módon jut misztikus észleléshez.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Jól teszi, ha a kora reggelt a természetben kezdi: ha a napja a szép felkelő nap és az üde virágok szemlélésével kezdődik, akkor sikerülhet elengednie a rossz gondolatokat és megszabadul a negatív energiáktól. Töltekezzen zöld mezőkön!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön teljes nyíltsággal vesz részt emberi kapcsolataiban. Ne lepődjön meg azonban, ha ez a társának nem mindig vonzó, inkább riadalmat kelt benne. Van, ami csak önre tartozik, ha erről nem beszél, az még nem hazugság. Tapintat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Úgy látszik, ön megfeledkezett arról, hogy ma már hétvége van. Úgy dolgozik, mint akit ostorral hajtanak. Meglehet, hogy a főnöke ezt el is várja öntől. A társa azonban egész másra vágyna. Nehéz mindenkinek eleget tennie.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: